Ægteskabet mellem vejen og udvejen

 

På os skal land bygges

 
Land skal bygges. Med løv skal land bygges. Med lykke og lyse nætter skal land bygges. Ved hav skal bro bygges. Med løv skal lov synges. Med underlige aftenlufte skal land bygges. Med hvad skal land bygges. Med noget for noget skal Frejas sal bygges. Med skyggerne have så tunge love skal land bygges. Med herfra min verden går skal vej gå. Skal bro bygges. Med man ligger som man har redt skal land bygges. Med dem har vi ikke plads til skal land bygges. På vildrede skal land bygges. På noget skal noget bygges. Skal vej gå. Med død over fjenden skal land. Brændes. Rede skal bygges. Skal land bestå. Med nu er det jul igen skal land bygges. Med mere for pengene skal land bygges. I bart træ skal vildrede bygges. Med lærde pander skal land bygges. Med falsk er al fremmed tale skal land bygges. Med hvad. Skal hvad bygges. Med mælk i kaffen skal land bygges. Med forårsruller skal land bygges. På mit modersmål det har så mild en klang skal land bygges. Skal vej gå. Med tingenes skønhed er øjets ulykke skal land bygges. Skal hvad bygges. Med opium for folket skal land bygges. Med længsel og opfyldelse skal land bygges. Skal land falde. Med i Danmark er jeg født skal land bygges. Med skønne møer skal land bygges. Med bløde mænd skal land bygges. Med også jeg er kun her på træk skal land bygges. På hvad skal land bygges. På grund skal land gå. Med yndigt dufter danmark skal land bygges. I skærsommernatten skal land bygges. Med langt fra hus og hjem skal land bygges. Med vor Gud skal så fast en borg. Bygges. Med måske skal land bygges. Måske. Skal land bestå.