der skal ske noget nyt
bare kør ned og se efter

 

 

 

 
 


 
NY ROMAN, helt ude i hampen, faktisk viser det sig, rundt om den første roman befinder sig en anden en, MEGET større, mere omfattende, hylemorsomt, som i “der fik jeg dig rigtig”, hvem er jeg og hvem er du, haha, osv., det er det sjove, nu rabler jeg bare, men som sagt, det viste sig, at da det gik op for vedkommende, denne biskop, at romanen var et større system, så blev han sur, fornærmet, at han bare var en muse for noget større, det var ikke i orden, det var for dårligt.

Efter en længere tur kom hun ind i en butik, sammen med pigen, pigen fandt en strikket trøje med hætte, hvid, lys i hvert fald, meget stormasket i strukturen, nærmest som et spind, der var syet et rygmærke m. Peter Plys bagpå, eller noget lignende, trøjen var åben foran, men uden lynlås eller knapper, bare åben, pigen var ved at tage den på og kiggede samtidig på nogle dimser/smykker, pludselig var hun væk, pigen var væk, alting går pludselig meget hurtigt, det er en dølgekåbe, trøjen er en dølgekåbe som gør sin bærer usynlig, pigen er blevet usynlig. Hun får trøjen af pigen igen og stormer ud af butikken, med trøjen, hun har gemt den i en plasticpose, muligvis er butikkens ejer efter dem, andre folk, folk som havde opdaget trøjens egenskaber og ville have fingre i den. Nå, de kom i sikkerhed på en eller anden måde, befandt sig i et større selskab af folk de kendte, men som ikke vidste noget om trøjen, og hun havde den stadig i posen, alt var godt. Senere ville hun selv prøve trøjen, hun gik ned ad en trappe ned på en repos med et spejl, der stillede hun sig og begyndte at tage trøjen på, det begyndte at brænde i hele hendes krop, varmen hev og sled, hun begyndte at brøle, så var hun væk, usynlig, brølende, hun fik den af igen, det var tydeligt, trøjen var en portal til noget andet, den trøje, at have den på, dette var at blive kastet ud i, befinde sig i en anden dimension, deraf usynligheden, en portal til en anden dimension, hun ville bære den nedad, ned ad trappen, helt ned, helvede, hvad der er dernede, der skulle trøjen hen, ud af verden, ud af denne verden. Trappen viste sig at være uendelig, og samtidig bevægede man sig ad den med lysets hastighed, så hurtigt som muligt, mørkets hastighed, hun gled nedad, på et tidspunkt befandt hun sig i en lang gang, hun følte en stærk trang til at tage trøjen på igen, den hev i hende, dvs. hun ønskede at brøle, igen, hun tog den på, forsvandt, dvs. det gjorde hun formentlig, der var ikke tid til at få det bekræftet, intet spejl, alting, rummet hev og sled i hende, som om kroppen ville eksplodere indefra, og hun mærkede brølet igen, brølet der kom stormende.

Tilbage til det større billede: Først misbruger myten kvinden. Dernæst misbruger kvinden myten, det er sådan set helt enkelt, lige ud ad landevejen. Der er ikke noget odiøst i det. Ikke desto mindre gjorde det biskoppen virkelig sur, og han var ellers ikke så let at støde, plejede han i hvert fald selv at sige, mene, tro.

Man tror, tæmningen handler om at tæmme et indre som er alt for stort, fuld af dårlige egenskaber, misundelse, grådighed, smålighed, had, sorg, længsel, men for ham, i biskoppens tilfælde drejer det sig om noget helt andet, om at tæmme ingenting, at få ingenting til at se ud som noget, noget normalt, noget, få ingenting til at gå hen ad gaden og i Brugsen, Irma, whatever, gå på arbejde, køre derudad på cykel, komme hjem, komme ind ad døren til sin familie, sige hej mine kære, kysse sin kone, alt det, intet skal tæmmes, så det kan komme til at se ud som alt dette, så det kan blive til ansigtsudtryk, milde, glade, fortravlede, alvorlige ansigtsudtryk, kropssprog i det hele taget, det er et forfærdeligt arbejde, umenneskeligt stort, dræbende, og så, så sker det så, det indre bryder igennem alle forskansninger. Ingenting stråler ud, ud over hele stuen som en blændende hvid sol og dræber alt omkring sig.

Det modsatte gør sig gældende for Borgmesteren, det er som om han lækker all the time, han kan ikke holde det inde, hvad, sig selv, sin godhed, følelser og godhed strømmer ud, jeg kan jo ikke lade være, siger han, han er et givende menneske, måske giver han ikke noget som folk vil have, men der er stadig tale om gavmildhed, han siger, jeg er meget givende, mere end de fleste, og biskoppen bliver misundelig og tænker, om Borgmesteren, han lækker, han kan ikke holde det inde, han gør sig ikke engang den umage at klemme balderne sammen og holde lortet inde, alt hans pis, alt hans ham selv, det er ren narcissisme, han viser sig, han udtrykker sig hvor som helst, ud over det hele, smører det ud, klamt, klamt, klamt, biskoppen er mørkegrøn af misundelse, raseri og afsky, de er et godt par. De vil sætte mange ting i gang sammen.

Jeg tager ud i det Tivoli, hvem ville tage derud frivilligt, mange, alle i dette land, men ikke der hvor jeg kommer fra, vi, vi ville ikke tage derud, det er et ikkested, det lyseblå slot, den gamle skonnert, togbanen rundt om det hele, det skulle have været nostalgi, men det er helt blottet for nostalgi, helt smertefrit, det er en helt anden følelse som dette sted udløser, smerteløshed, ikke så godt som man skulle tro, forfærdeligt. Derude skal jeg møde borgmesteren, han vil hade det sted, af hele sit alt for store hjerte, han vil elske at hade det, nyde at høre sig selv harcelere over det, det lyseblå slot f.eks., det er så grimt at det får ham til at lide, han elsker at lide, det vil han naturligvis ikke selv være ved, men det gør han. Vi mødes ved perronen, den lille perron til det lille tog, han er allerede helt håbefuld af lidelse, jeg vil gerne være venlig, jeg tager hans hånd og spørger hensynsfuldt til hans tilstand, at han ser plaget ud, om han er ok, han lyser op i en mere klar lidelse, nu jeg spørger, han synes dette sted er så rædsomt, det må bestemt være skabt med det ene formål at genere, for ikke at sige såre ham, personligt, jeg siger, du er jo så fintfølende, det er bare det, andre mennesker har ikke den slags fine sanser, den slags kultiverede sanser, det siger jeg, han ser lykkeligere ud end nogensinde før, samtidig med det lidende, selvfølgelig, jeg har anerkendt ham, dvs. jeg har givet ham, hvad han ønskede, og taget al respekten for ham og stukket den skråt op, den ligger nu på et meget lille sted skråt oppe, det er helt sikkert, men hvorfor så, gør jeg det bare for sjov, som en leg, for at se hvad der sker, eller gør jeg det fordi jeg ønsker at gøre ham glad MENS jeg foragter ham, dvs. jeg udnytter ham til egen foragt, og som plaster på såret gør jeg ham glad, fordi det er let for mig. Sikkert.

Det er faktisk ikke let for mig. Det har taget år at nå frem til dette.

Borgmesteren, hans ideal er sædcellen, det fremadstormende ved den, lille og hurtig, jeg ser for mig en ny type id-redskab, det bygger på penis-genkendelse, man stikker sin penis ind i apparatet og så bliver den genkendt eller ikke genkendt, alle mænd skal gøre det, hver enkelt mand afsætter lidt dna derinde, måske, måske via sæd, en sædcelle, ellers ved jeg ikke hvordan det skulle kunne virke, penisaftryk, er hvert penisaftryk ligeså individuelt som fingeraftryk, måske, hvad med kvinder, hvad skal de gøre? Vi gøre?

For biskoppen er det værste dér, hvor man befinder sig midt imellem det flydende og det størknede, det er den værste tilstand, uværdig, den tilstand hvori mest roderi finder sted, åndeligt som legemligt, ellers størknede dele, plader, flager, der brydes, forskyder sig ind over hinanden og blandes med det flydende og danner gnidrede tilstande, uklart strukturerede substanser, gnubrede overflader, tårerne blander sig med fedt, såvel hudfedt som kropsfedt i det hele taget, grin i sammenhæng med tørt hår, etc. etc., helt igennem uønskværdige konstellationer.